Not validated Novelty OJS 3 Theme by openjournaltheme.com theme
Quick jump to page content
  • Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
Online ISSN : 2722-5232 Print ISSN : 2088-8732

  • Home
  • About
    • About The Journal
    • Focus and Scope
  • Issue
    • Archives
    • Current
  • Editorial Team
    • Editorial Team
    • Contact
  • Announcements
  • Submissions

Search

Advanced filters

Search Results

KARAKTERISTIK FISIK DAN KIMIA TEPUNG HANJELI (Coix lacryma-jobi L.) YANG DIMODIFIKASI DENGAN NA2S2O5 DAN APLIKASINYA PADA CUPCAKE

Characterization of the Hanjeli (Coix lacryma-jobi L) Modified Starch with Sodium Metabisulfite (Na2S2O5) and Its Application on Cupcake

Mrr Lukie Trianawati, CC Nurwitri, Titi Risnawati, Sri Rejeki, Rosy Hutami
21-31
10.29244/jstsv.12.1.21-31

UJI FITOKIMIA, KANDUNGAN TOTAL FENOL DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN KOPI ARABIKA (Coffea arabica) PADA TINGKAT PENYANGRAIAN SAMA

Phytochemical, Total Phenol and Antioxidant Activity of Arabica Coffee (Coffea arabica) at the Same Roasting Level

M Agung Zaim Adzkiya, Agung Prayudha Hidayat
101-112
10.29244/jstsv.12.1.101-112

THE PENGARUH PERBEDAAN KONSENTRASI PENAMBAHAN TEPUNG TALIPUK (Nymphae pubescens WILLD) TERHADAP SIFAT FISIK DAN KIMIA PRODUK BIHUN

Siti Raihana Azkiyyah Azkiyyah, Ratna Yulinda, Rizky Febriyani Putri Putri
26 - 35
10.29244/jstsv.13.2.26 - 36

PEMANFAATAN LIMBAH AMPAS KOPI SEBAGAI UPAYA PEMBERDAYAAN PETANI KOPI DI CV FRINSA AGROLESTARI, BANDUNG, JAWA BARAT

Utilization of Coffee Grounds Waste as an Effort to Empower Coffee Farmers in CV Frinsa Agrilestari, Bandung, West Java

Hidayati Fatchur Rochmah, Aliyyu Sheva Kresnanda, Muhammad Luthfi Asyidiq
60-69
10.29244/jstsv.11.2.60-69
1 - 4 of 4 items
Not validated

  Twitter share
  FB share

Published Volume By Year
2024
Volume 14 : Issue 2
Volume 14 : Issue 1
2023
Volume 13 : Issue 2
Volume 13 : Issue 1
2022
Volume 12 : Issue Khusus
Volume 12 : Issue 2
Volume 12 : Issue 1
2021
Volume 11 : Issue 2
Volume 11 : Issue 1
2020
Volume 10 : Issue 2
Volume 10 : Issue 1
2019
Volume 9 : Issue 1
2018
Volume 8 : Issue 1
2017
Volume 7 : Issue 1
2016
Volume 6 : Issue 1
2015
Volume 5 : Issue 1
2014
Volume 4 : Issue 2
Volume 4 : Issue 1
2013
Volume 3 : Issue 1
2012
Volume 2 : Issue 1
2011
Volume 1 : Issue 1

Journal Menu

 Focus & scopes

 Submission

 Manuscript template

 Ethics in Publishing

 Peer-Reviewers

 Editorial team

 Indexing

 Statistics

GS Citation

Editor in Chief

Tekad Urip Pambudi Sujarnoko Sekolah Vokasi, IPB University (ScopusID : 57205204742 )

 

Editorial Board

  • Dwi Budiono Sekolah Vokasi, IPB University (Scopus ID : 57213603928)
  • Vieta Annisa Nurhidayati Sekolah Vokasi, IPB University (Scopus ID : 57209245254)

 

Associate Editor

  • Andini Tribuana Tunggadewi Sekolah Vokasi, IPB University (Scopus ID : 58775504100)
  • Ulil Azmi Nurlaili Afifah Sekolah Vokasi, IPB University (GS ID :TW7h1p8AAAAJ)

Journal

Jurnal Sains Terapan (JST) : Wahana Informasi dan Alih Teknologi Pertanian

College of Vocational Studies, IPB University (SV-IPB)

Gedung SV-IPB, Jl. Kumbang No. 14, Cilibende, Bogor - Indonesia

Email : jsainsterapan@gmail.com

StatCounter - Free Web Tracker and Counter

View My Stats

Journal Issue

JURNAL SAINS TERAPAN
WAHANA INFORMAS DAN ALIH TEKNOLOGI PERTANIAN
View Current Issue

News

Highly Accessed
  • PENGARUH METODE EKSTRAKSI DAN POLARITAS PELARUT TERHADAP KADAR FENOLIK TOTAL DAUN KERSEN (Muntingia calabura L)
    337
    31 July 2021
    Wina Yulianti, Gilang Ayuni...
  • PENGEMBANGAN PRODUK DIMSUM BERBAHAN DASAR UBI UNGU (IPOMOEA BATATAS L.)
    254
    30 December 2022
    Vieta Annisa Nurhidayati, A...
  • PEMANFAATAN LIMBAH AMPAS KOPI SEBAGAI UPAYA PEMBERDAYAAN PETANI KOPI DI CV FRINSA AGROLESTARI, BANDUNG, JAWA BARAT
    227
    31 December 2021
    Hidayati Fatchur Rochmah, A...
  • Pengendalian Hama dan Penyakit Utama Tebu (Saccharum officinarum L.) di PT PG Rajawali II Jatitujuh Majalengka
    148
    7 April 2021
    Ade Astri Muliasari, Ranu T...
  • UJI FITOKIMIA, KANDUNGAN TOTAL FENOL DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN KOPI ARABIKA (Coffea arabica) PADA TINGKAT PENYANGRAIAN SAMA
    146
    29 July 2022
    M Agung Zaim Adzkiya, Agung...
Most Download
  • PENGARUH METODE EKSTRAKSI DAN POLARITAS PELARUT TERHADAP KADAR FENOLIK TOTAL DAUN KERSEN (Muntingia calabura L)
    2011
  • PEMANFAATAN LIMBAH AMPAS KOPI SEBAGAI UPAYA PEMBERDAYAAN PETANI KOPI DI CV FRINSA AGROLESTARI, BANDUNG, JAWA BARAT
    1029
  • The The Effect of Potential Water Pressure on the Emergence of Radicles in Maize Seeds (Zea mays)
    722
  • UJI FITOKIMIA, KANDUNGAN TOTAL FENOL DAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN KOPI ARABIKA (Coffea arabica) PADA TINGKAT PENYANGRAIAN SAMA
    548
  • SCREENING PANELIS INTERNAL DI PT FOODEX INTI INGREDIENTS
    525
Keywords
Dokumentasi trade graphic tenaga disease drought model chicken Documentation laporan keuangan

Address

College of Vocational Studies, IPB University (SV-IPB)
Gedung SV-IPB, Jl. Kumbang No. 14, Cilibende, Bogor - Indonesia

Contact Info

Dr. Tekad Urip Pambudi S, S.Pt., M.Si
College of Vocational Studies
IPB University
Email : jsainsterapan@gmail.com
 
 

Novelty Theme By: Openjournaltheme