Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Page Header Logo
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Aim and Scope
    • Ethics Policy
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Login
  • Announcements
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 26 No. 2 (2003): Media Peternakan

Vol. 26 No. 2 (2003): Media Peternakan

Published: 2016-04-13

Articles

  • Peningkatan Nilai Guna Ransum yang Mengandung Dedak Padi dan Bungkil Kelapa sebagai Sumber Utama Energi dan Protein pada Ayam Broiler
    . Khalil, . Nuraini, . Ellihasridas, M Amri
    27-34
    • PDF
  • Penggaruh Penggunaan Molases dan Tepung Gaplek sebagai Bahan Perekat terhadap Sifat Fisik Wafer Ransum Komplit
    E Trisyulianti, . Suryahadi, V N Rakhma
    35-39
    • PDF
  • Karakteristik Daging Sapi yang Difermentasi oleh Lactobacillus plantarum dan Terfermentasi Alamiah
    I A Isnafia
    40-43
    • PDF
  • Profil Kawasan Agribisnis Peternakan Domba di Kabupaten Garut Jawa Barat
    W B Priatna
    44 - 51
    • PDF
  • Pembuatan Mie Kering dengan Fortikasi Tepung Tulang Rawan Ayam Pedaging
    I Agustin, S Simamora, Z Wulandari
    52 - 59
    • PDF
  • Front-matter
    K. G. Wiryawan
    i-iii
    • PDF

_________________________________

Journal Link

  • Tropical Animal Science Journal (NEW WEBSITE)
  • Asian-Australasian Journal of Animal Sciences (AJAS)
  • Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture (JITAA)

Profile of Media Peternakan

Scimago Journal & Country Rank 

Scopus Journal Metrics

Google Scholar Citations

 

Visitors Stats
 


 

                                                                                    

Editorial Office

Media Peternakan

Faculty of Animal Science Building, IPB University (Bogor Agricultural University)
Jln Agatis, Kampus IPB Darmaga, Bogor 16680, Indonesia
Phone/Fax.: +62-251-8421692 
e-mail: mediapeternakan@apps.ipb.ac.id; mediapeternakan@yahoo.co.id
p-ISSN: 0126-0472  e-ISSN: 2087-4634
 
 

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

About this Publishing System