Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Buletin Ilmu Makanan Ternak
Current
Archives
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 11 No. 1 (1991): Buletin Ilmu Makanan Ternak
Vol. 11 No. 1 (1991): Buletin Ilmu Makanan Ternak
Published:
2012-05-09
Articles
The Sequence of The Limiting Amino Acids in Wheat Protein
Surisdiarto ,, D.J. Farrell
PDF
In Vitro Protein Digestibility (IVPD) of Three Indonesian Sorghum Varieties Affected by Water Treatment and Incubation Time
Sumiati ,, Leif Hambraeus, Sten- Ake Lieden
PDF
The Effects of Grazing Pressure on The Body Weight Gain and Pasture Performance
Rakhmat ,, A.I. Mappakaya, Mappaona .
PDF
Penggunaan Lumpur Sawit Kering (Dried Palm Oil Sludge) dan Serat Sawit (Palm Press Fiber) dalam Ransum Pertumbuhan Sapi Perah
Fauzia Agustin, T. Sutardi, D. Sastradipradja, J. Jachja
PDF
Efek Selang Bekerja terhadap Perubahan Bobot Badan dan Penggunaan Pakan pada Sapi Peranakan Ongole
N. Usri
PDF
Pengaruh Pemberian berbagai Tingkat Protein terhadap Penampilan Puyuh Petelur
Lidy Herawaty, I.K. Amrullah, R.E. Abdelsamie
PDF
Rendemen dan Komposisi Kimia Biji Sorgum yang disosoh dengan Alat Sosoh Batu Gurinda
S. Iskandar, D. Zainuddin, I.P. Kompiang
PDF
Pengaruh berbagai Tingkat Lisin dan Metionin yang dibutuhkan Puyuh Jepang (Coturnix-Coturnix Japonica) terhadap Produksi Telur
Dwi Margi Suci, R Abdelsamie
PDF
Open Journal Systems
Information
For Readers
For Authors
For Librarians